PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Vista normal Vista MARC

Entrada Temas 650

Número de registros utilizados en: 1

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 1002767

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field: MX-CcUC

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20190223132749.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 180504i| acannbabn a ana d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency: MX-CcUC
  • Language of cataloging: mynspa
  • Transcribing agency: MX-CcUC
  • Modifying agency: MX-CcUC

150 #4 - Término temático

  • Topical term or geographic name entry element: Bak’el xkaax
  • General subdivision: Carne de gallina
  • Geographic subdivision: Maya yucateco

450 ## - Termino no aceptado

  • Topical term or geographic name entry element: Carne de gallina

550 ## - SEE ALSO FROM TRACING--TOPICAL TERM

  • Control subfield: g
  • Topical term or geographic name entry element: Bak'
  • General subdivision: Carne
  • Geographic subdivision: Maya yucateco

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Aulex. Diccionarios para autodidactas Aulex: japonés chino, árabe, náhuatl, maya, otomí, zapoteco, tarasco, mixteco, quechua, esperanto, catalǹ, gallego, asturiano e hindi. [En ln̕ea]. [Fecha consultada: 11 julio 2016]. Disponible en: http://aulex.org/
  • Information found: Carne de gallina - u bak’el kaax

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Revisado y corregido por el Poeta, dramaturgo y coordinador Feliciano Sánchez Chan Quien pertenece a la: Asociación Nacional de Escritores en Lenguas Indígenas, A. C.
  • Information found: (Bak’el xkaax)

750 #1 - ESTABLISHED HEADING LINKING ENTRY--TOPICAL TERM

  • Topical term or geographic name entry element: Carne de gallina

902 ## - Catalogador

  • a: DAC

942 ## - KOHA INTERNAL USE

  • Koha auth type: TOPIC_TERM
  • Universidad del Caribe
  • Con tecnología Koha