PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Vista normal Vista MARC

Entrada Temas 650

Número de registros utilizados en: 2

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 2650

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field: OSt

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20160713192406.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 151210|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency: OSt
  • Transcribing agency: OSt

150 ## - Término temático

  • Topical term or geographic name entry element: Carne Conservación, Métodos de

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: (OSt)12290: Varman, Alan H. 2648, Carne y Productos Cárnicos: Tecnología, Química y Microbiología /, 1994

942 ## - KOHA INTERNAL USE

  • Koha auth type: TOPIC_TERM
  • Universidad del Caribe
  • Con tecnología Koha