Design and layout of foodservice facilities / John C. Birchfield
Tipo de material: TextoIdioma: Inglés Productor: New York, NY : Distribuidor: John Wiley & Sons, Fecha de copyright: ©1988Edición: 1a ediciónDescripción: xiii, 250 páginas : ilustraciones ; 28 x 22 cmTipo de contenido:- texto
- sin medio
- volumen
- 0471288659
- TX 911 .3 M27 B57 1988
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
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Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 911 .3 M27 B57 1988 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomía | 001110 |
En portada: " Endorsed by the foodservice consultants society international"
Incluye bibliografía : páginas 236-244
Preliminar planning -- Foodservice design -- The principles of design -- Equipment layout -- Foodservice equipment -- Foodservice facilities engineering -- Foodservice interior design
"Design and layout of foodservice facilities offers owners, managers, and other decision makers in foodservice operations an extensive reference manual for the entire foodservice process -- from the development of a new food idea or concept, through the processes of planning, financing, design, and construction, to the final inspection that occurs just prior to the opening that occurs just prior to the opening of the establishment" -- P. [4]
PG
NUEVOSGASTRO