Managing bar and beverage operations / Lendal H. Kotschevar, Mary L. Tanke.
Tipo de material: TextoIdioma: Inglés Editor: East Lansing, Mich. : Educational Institute of the American Hotel & Motel Association, ©1991Edición: 1a ediciónDescripción: xx, 560 páginas : ilustraciones ; 23 x 18 cmTipo de contenido:- texto
- sin medio
- volumen
- 0866121137
- 9780866121132
- TX 950 .7 K67
Contenidos:
Introduction to bar and beverage management -- Social concerns and management -- Architecture and interior design -- The bar -- The bartender and the art of mixology -- Service procedures and selling techniques -- The selection and training of human resources -- Marketing bar and beverage operations -- The purchase to issue functions -- Bar control systems -- The legal jungle -- The beverage family -- Spirits -- Malt beverages -- Wine fundamentals -- Wines of the world Ar
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
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Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 950 .7 K67 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomía | 001142 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX 950 .7 K67 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 2 | Disponible | Gastronomía | 002352 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX 950 .7 K67 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 3 | Disponible | Gastronomía | 002353 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX 950 .7 K67 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 4 | Disponible | Gastronomía | 002902 |
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Incluye bibliografía: página 547
Introduction to bar and beverage management -- Social concerns and management -- Architecture and interior design -- The bar -- The bartender and the art of mixology -- Service procedures and selling techniques -- The selection and training of human resources -- Marketing bar and beverage operations -- The purchase to issue functions -- Bar control systems -- The legal jungle -- The beverage family -- Spirits -- Malt beverages -- Wine fundamentals -- Wines of the world Ar
PG
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