The new complete book of herbs, spices, and condiments : a nutritional, medical, and culinary guide / Carol Ann Rinzler ; foreword by Wendell L. Combest.
Tipo de material: TextoIdioma: Inglés Fecha de copyright: New York : Checkmark Books, ©2001Edición: 1a ediciónDescripción: x, 422 páginas : ilustraciones ; 24 x 19 cmTipo de contenido:- texto
- sin medio
- volumen
- 0-8160-4153-9
- TX 406 R55
Contenidos:
Resumen: "The new complete book of herbs, spices, and condiments offers a unique way of looking at herbs and condiments as individual health products, with specific information for each plant or item." -- P. [4]
Introduction -- How to use this book -- Herbs, spices, and condiments -- Appendix I. Herbs used only in commercial pharmaceuticals -- Appendix II. Hazardous herbs
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
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Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 406 R55 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomía | 001489 |
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Incluye bibliografía: páginas 405-409
Introduction -- How to use this book -- Herbs, spices, and condiments -- Appendix I. Herbs used only in commercial pharmaceuticals -- Appendix II. Hazardous herbs
"The new complete book of herbs, spices, and condiments offers a unique way of looking at herbs and condiments as individual health products, with specific information for each plant or item." -- P. [4]
PG
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