PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Image from Google Jackets

Técnicas de marketing y estratégias para restaurantes / Josep María Vallsmadella

By: Material type: TextTextLanguage: Spanish Series: Publication details: Madrid, España: Prentice Hall, 2002Description: 274 p.: il.; 24cmISBN:
  • 84-205-3335-1
Subject(s): LOC classification:
  • TX911.3.M3 V35
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA TX911.3.M3 V35 (Browse shelf(Opens below)) 1 No para préstamo Turismo Sustentable y Gestión Hotelera 008457
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX911.3.M3 V35 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available Turismo Sustentable y Gestión Hotelera 008458
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX911.3.M3 V35 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available Turismo Sustentable y Gestión Hotelera 008459
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX911.3.M3 V35 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available Turismo Sustentable y Gestión Hotelera 008460
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX911.3.M3 V35 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available Turismo Sustentable y Gestión Hotelera 009739
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX911.3.M3 V35 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available Turismo Sustentable y Gestión Hotelera 009740
Total holds: 0

NUEVOSGASTRO

  • Universidad del Caribe
  • Powered by Koha