PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Image from Google Jackets

Guía práctica del servicio de mesa / Alejandro Alonso Rodriguez ...[et al.]

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Series: Publication details: Madrid, España: Espasa, 1999Description: 236p.: il.: 22cmISBN:
  • 84-239-9183-0
Subject(s): LOC classification:
  • TX879 A56
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA TX879 A56 (Browse shelf(Opens below)) 1 No para préstamo Gastronomia 009571
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX879 A56 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available Gastronomia 009572
Total holds: 0

Incluye referencias bibliográficas, vocabulario e índice

  • Universidad del Caribe
  • Powered by Koha