PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Escuela Daly de Hostelería y Turismo : Servicios Hoteleros / Dirección David Férnandez García

By: Material type: TextTextLanguage: Spanish Publication details: Malaga, España : Ediciones Daly S.L., 198?Description: 4 vol.: Fotos.; 29 cmISBN:
  • 84-86584-67-1
Subject(s): LOC classification:
  • GT3925 T869 SH
Contents:
Vol.1.Organización hotelera. - Vol.2.Dirección y recepción. - Vol.3.Regiduría de pisos. - Vol.4.Servicios Turísticos
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 1 No para préstamo Gastronomia 010454
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 1 No para préstamo Gastronomia 010456
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 1 No para préstamo Gastronomia 010455
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 1 No para préstamo Gastronomia 010453
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 2 Available Gastronomia 010460
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 2 Available Gastronomia 010457
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 2 Available Gastronomia 010458
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 2 Available Gastronomia 010459
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 3 Available Gastronomia 010463
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 3 Available Gastronomia 010461
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 3 Available Gastronomia 010464
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General GT3925 T869 SH (Browse shelf(Opens below)) 3 Available Gastronomia 010462
Total holds: 0

Vol.1.Organización hotelera. - Vol.2.Dirección y recepción. - Vol.3.Regiduría de pisos. - Vol.4.Servicios Turísticos

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image
  • Universidad del Caribe
  • Powered by Koha