PARA TODA NECESIDAD SIEMPRE HAY UN LIBRO

Image from Google Jackets

Historia de la alimentación / Jean-Louis Flandrin, Massimo Montanari

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Series: Publication details: España : Trea, 2004Description: 1101 p. : 24 cmISBN:
  • 84-9704-145-3
Subject(s): LOC classification:
  • TX353 F618
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Libros para consulta en sala Libros para consulta en sala Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac COLECCIÓN RESERVA TX353 F618 (Browse shelf(Opens below)) 1 No para préstamo Gastronomia 012769
Libros Libros Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Biblioteca Antonio Enriquez Savignac Colección General TX353 F618 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 012770
Total holds: 0

Traducción de: Lourdes Pérez, DoloresCarvajal

T. Original: Historie de l'alimentation

  • Universidad del Caribe
  • Powered by Koha