Housekeeping management / Matt A. Casado
Tipo de material: TextoProductor: New York : Distribuidor: John Wiley & Sons, Fecha de copyright: ©2000Edición: 1a ediciónDescripción: xiv, 290 páginas : ilustraciones ; 24 x 19 cmTipo de contenido:- texto
- sin medio
- volumen
- 0471251895
- TX 928 C3344 2000
Contenidos:
Resumen: "Written in a straightforward, accessible style, this comprehensive work covers all aspects of hotel housekeeping operations - including housekeeping department structure, planning, staffing, inventory and equipment management, housekeeping supplies, laundry room management, cleaning, personnel administration, administrative controls, and risk management." -- P. web
Parte. 1. Introduction to housekeeping management -- Parte. 2. Organization of the housekeeping department -- Parte. 3. Technical skills management -- Parte. 4. Human resources management -- Parte. 5. Administrative controls
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 928 C3344 2000 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | 014586 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX 928 C3344 2000 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 2 | Disponible | 014587 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX 928 C3344 2000 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 3 | Disponible | 014588 |
Total de reservas: 0
Navegando Biblioteca Antonio Enriquez Savignac estanterías, Colección: Colección General Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
TX925 G532 Técnicas de servicio y atención al cliente / | TX925 G532 Técnicas de servicio y atención al cliente / | TX 928 C3344 2000 Housekeeping management / | TX 928 C3344 2000 Housekeeping management / | TX928 J762 2008 Professional management of housekeeping operations / | TX928 J762 2008 Professional management of housekeeping operations / | TX934 K5618 Teoría del Catering / |
Incluye índice
Parte. 1. Introduction to housekeeping management -- Parte. 2. Organization of the housekeeping department -- Parte. 3. Technical skills management -- Parte. 4. Human resources management -- Parte. 5. Administrative controls
"Written in a straightforward, accessible style, this comprehensive work covers all aspects of hotel housekeeping operations - including housekeeping department structure, planning, staffing, inventory and equipment management, housekeeping supplies, laundry room management, cleaning, personnel administration, administrative controls, and risk management." -- P. web
PTSGH
NUEVOSTURISMO