The professional pastry chef : fundamentals of baking and pastry / Bo Friberg, with Amy Kemp Friberg
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: New York : J. Wiley, c2002Edición: 4a edDescripción: xvii, 1020 p., [24] p. de platillos : il. (col.) ; 29 cmISBN:- 0471359254
- TX773 F8973 2002
Contenidos:
I. Mise en place -- II. Basic doughs -- III. Yeast breads -- IV. Flatbreads, crackers, and rolls -- V. Breakfast breads and pastries -- VI. Cookies -- VII. Tarts, pies, cobblers, and crisps -- VIII. Tea cakes, pound cakes, muffins, and other quick breads -- IX. Sponge cakes and cake bases -- X. Basic chocolate work and decorating techniques -- XI. Decorated cakes -- XII. Individual pastries -- XIII. Plated desserts -- XIV. Ice cream and sorbets -- XV. Custards, puddings, mousses, charlottes, and bavarian creams -- XVI. Sauces, syrups, and fillings.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
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Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX773 F8973 2002 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomia | 014731 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX773 F8973 2002 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 2 | Disponible | Gastronomia | 014732 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX773 F8973 2002 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 3 | Disponible | Gastronomia | 014733 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX773 F8973 2002 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 4 | Disponible | Gastronomia | 014734 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX773 F8973 2002 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 5 | Disponible | Gastronomia | 012734 |
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Incluye índice
I. Mise en place -- II. Basic doughs -- III. Yeast breads -- IV. Flatbreads, crackers, and rolls -- V. Breakfast breads and pastries -- VI. Cookies -- VII. Tarts, pies, cobblers, and crisps -- VIII. Tea cakes, pound cakes, muffins, and other quick breads -- IX. Sponge cakes and cake bases -- X. Basic chocolate work and decorating techniques -- XI. Decorated cakes -- XII. Individual pastries -- XIII. Plated desserts -- XIV. Ice cream and sorbets -- XV. Custards, puddings, mousses, charlottes, and bavarian creams -- XVI. Sauces, syrups, and fillings.
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