Food chemistry / editado por Owen R. Fennema
Tipo de material: TextoSeries Detalles de publicación: New York : Marcel Dekker, c1996Edición: 3a edDescripción: xii, 1069 p. : il. ; 26 cmISBN:- 0824796918
- TX545 F6861 1996
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX545 F6861 1996 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomia | 014725 |
Total de reservas: 0
Incluye índice
Incluye bibliografía al final de cada capítulo
"For many years, an acute need has existed for a food chemistry textbook that is suitable for food science students with backgrounds in organic chemistry and biochemistry. This book is designed primarily to fill the aforementioned need, and secondarily, to serve as a reference source for persons involved in food research, food product development, quality assurance, food processing, and in other activities related to the food industry." -- Pref.
Compra 071205 1200.00