International dictionary of food & cooking : ingredients, additives, techniques, equipment, menu terms, catering, food science and outline domestic and production recipes / compilado por Charles G. Sinclair
Tipo de material: TextoProductor: Teddington, Middlesex, UK : Distribuidor: Peter Collin Publishing, Fecha de copyright: ©1999Edición: 1a ediciónDescripción: 594 paginas ; 24 x 17 cmTipo de contenido:- texto
- sin medio
- volumen
- 0948549874
- International dictionary of food [and] cooking [Título paralelo]
- TX 349 In61 1999
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
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Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 349 In61 1999 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomía | 006350 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX 349 In61 1999 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 2 | Disponible | 006348 |
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En portada: Over 24,000 entries
"A comprehensive dictionary of over 24,000 entries covering all aspects of food and cooking and useful for any practising chef, amateur, enthusiast, gastronome or student." -- P. [4]
PG
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