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International dictionary of food & cooking : ingredients, additives, techniques, equipment, menu terms, catering, food science and outline domestic and production recipes / compilado por Charles G. Sinclair

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoProductor: Teddington, Middlesex, UK : Distribuidor: Peter Collin Publishing, Fecha de copyright: ©1999Edición: 1a ediciónDescripción: 594 paginas ; 24 x 17 cmTipo de contenido:
  • texto
Tipo de medio:
  • sin medio
Tipo de soporte:
  • volumen
ISBN:
  • 0948549874
Otro título:
  • International dictionary of food [and] cooking [Título paralelo]
Tema(s): Clasificación LoC:
  • TX 349 In61 1999
Recursos en línea: Revisión: "A comprehensive dictionary of over 24,000 entries covering all aspects of food and cooking and useful for any practising chef, amateur, enthusiast, gastronome or student." -- P. [4]
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"A comprehensive dictionary of over 24,000 entries covering all aspects of food and cooking and useful for any practising chef, amateur, enthusiast, gastronome or student." -- P. [4]

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