How to open your own restaurant : a guide for entrepreneurs / Richard Ware y James Rudnick
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: New York, N.Y., U.S.A. : Penguin Books, 1991Descripción: xiv, 194 p. : il. ; 20 cmISBN:- 0140147896
- 9780140147896
- Restaurant book [Título paralelo]
- TX 911 .3 .M27 W267 1991
Contenidos:
The myths [and] realities -- Taking the firs steps -- The business plan -- Shopping for Money -- Location, location, location -- Building your dream -- Buying your dream -- Franchising your dream -- How to protect your investment -- Hire guns--the experts you will need -- Systems and controls -- Personnel -- Suppliers -- Advertising and merketing -- A day in the life -- Appendix : sources of information
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 911 .3 .M27 W267 1991 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomia | 023957 | |||
Libros | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Colección General | TX 911 .3 .M27 W267 1991 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 2 | Tránsito | Gastronomia | 025697 |
Total de reservas: 0
Navegando Biblioteca Antonio Enriquez Savignac estanterías, Colección: COLECCIÓN RESERVA Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
TX 911 .3 .M27 T67 Administración hotelera 1 : división cuartos / | TX 911 .3 .M27 W1772 2011 The restaurant : from concept to operation / | TX 911 .3 .M27 W1772 2014 The restaurant : from concept to operation / | TX 911 .3 .M27 W267 1991 How to open your own restaurant : a guide for entrepreneurs / | TX911.3.M27 W352 THE RESTAURANT : FROM CONCEPT TO OPERATION / | TX911.3.M27 Y82 1999 The International hospital business : management and operations / | TX 911 .3 .M3 B34 2011 Hotelería / |
Incluye apéndice e índice
Reimpresión. Originalmente publicado: El libro del restaurante. Nueva York, N.Y.: c1984.
The myths [and] realities -- Taking the firs steps -- The business plan -- Shopping for Money -- Location, location, location -- Building your dream -- Buying your dream -- Franchising your dream -- How to protect your investment -- Hire guns--the experts you will need -- Systems and controls -- Personnel -- Suppliers -- Advertising and merketing -- A day in the life -- Appendix : sources of information
Fondos Universidad Compra 20101210 0
MAESTERGASTRO