Successful restaurant design / Regina S. Baraban, Joseph F. Durocher.
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Hoboken, NJ : John Wiley [and] Sons, c2010Edición: 3rd edDescripción: xii, 304 p., [16] p. de lamps. : il., fot. ; 28 cmISBN:- 0470250755
- 9780470250754
- TX 945 B223 2010
Contenidos:
Where Design Begins -- Integrative Design -- The Psychology of Design -- Design Implementation : Front to Back Through the Customer's Eyes -- Design Implementation : Back to Front Through Management's Eyes -- Mini-Case Solutions -- Speak Out on Design -- Restaurant Design : Past, Present, and Future
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 945 B223 2010 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomia | 025393 |
Total de reservas: 0
Incluye índice
Where Design Begins -- Integrative Design -- The Psychology of Design -- Design Implementation : Front to Back Through the Customer's Eyes -- Design Implementation : Back to Front Through Management's Eyes -- Mini-Case Solutions -- Speak Out on Design -- Restaurant Design : Past, Present, and Future
NUEVOSGASTRO