Foods of the world : the cooking of China / by Emily Hahn and the editors of Time-Life Books ; photographed by Michael Rougier
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: New York : Time-Life Books, c1968Descripción: 204 p. : il. ; 28 cmTrabajos contenidos:- Time-Life Books
- TX 724 .5 .C5 H34
Contenidos:
An ancient and honorable art -- Cooking Chinese in your kitchen -- Secrets of savor and spice -- A reverence for food -- Oriental staff of life -- Gentle teas and strong spirits -- Feasts for festivals -- A cuisine for all continents
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 724 .5 .C5 H34 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomia | 033372 |
Total de reservas: 0
Incluye índices
An ancient and honorable art -- Cooking Chinese in your kitchen -- Secrets of savor and spice -- A reverence for food -- Oriental staff of life -- Gentle teas and strong spirits -- Feasts for festivals -- A cuisine for all continents