Cruise operations management : hospitality perspectives / Philip Gibson
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: London ; New York : Routledge, ©2012Edición: 2a ediciónDescripción: ix, 312 paginas : ilustraciones ; 24 x 16 centímetrosTipo de contenido:- texto
- sin medio
- volumen
- 9780415699402 (hbk : alk. paper)
- 9780415699532 (pbk : alk. paper)
- 9780203129272 (ebk)
- G 550 G53
Contenidos:
Contemporary cruise operations -- Selling cruises and cruise products -- Maritime issues and legislation -- Cruise geography -- Planning the itinerary -- Working onboard -- Customer services -- Managing food and drink operations -- Managing facilities -- Health, safety and security -- Training and learning onboard -- Managing integrated operations -- Cruise management resources.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | G 550 G53 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | Tránsito | Turismo Sustentable y Gestión Hotelera | 035798 |
Total de reservas: 0
Incluye referencias bibliográficas e indice
Contemporary cruise operations -- Selling cruises and cruise products -- Maritime issues and legislation -- Cruise geography -- Planning the itinerary -- Working onboard -- Customer services -- Managing food and drink operations -- Managing facilities -- Health, safety and security -- Training and learning onboard -- Managing integrated operations -- Cruise management resources.
Fondos Universidad PIFI 2014 Compra PIFI 2014 20150518 815.00
NUEVOSTURISMO