Food preparation / Robert G. Haines.
Tipo de material: TextoProductor: Homewood, Ill. : Distribuidor: American Technical Publishers, Fecha de copyright: ©1988Edición: 1a ediciónDescripción: 662 páginas : ilustraciones ; 29 x 21 cmTipo de contenido:- texto
- sin medio
- volumen
- 0826944337
- TX 651 H15 1988
Contenidos:
Food service careers -- sanitation -- Tools and equipment -- Safety -- Basic food items -- Cooking methods and techniques -- Breakfast preparation -- Batter cooking -- Appetizers -- Herbs, spices and seasonings -- Salads and salad dressings -- Cheese preparation -- Fruit preparation -- Vegetable preparation -- Potato preparation -- Pasta preparation -- Soup and stocks -- Sauces and gravies -- Beef preparation -- Veal preparation -- Pork preparation
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros para consulta en sala | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | Biblioteca Antonio Enriquez Savignac | COLECCIÓN RESERVA | TX 651 H15 1988 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | Gastronomía | 041088 |
Total de reservas: 0
Food service careers -- sanitation -- Tools and equipment -- Safety -- Basic food items -- Cooking methods and techniques -- Breakfast preparation -- Batter cooking -- Appetizers -- Herbs, spices and seasonings -- Salads and salad dressings -- Cheese preparation -- Fruit preparation -- Vegetable preparation -- Potato preparation -- Pasta preparation -- Soup and stocks -- Sauces and gravies -- Beef preparation -- Veal preparation -- Pork preparation
PG
NUEVOSGASTRO